Boom Boom Pow-Black eyed peas





Březen 2009

Ceny za SONC

15. března 2009 v 17:29 | jani13



CENY ZA SONC
KONEČNĚ JSEM DODĚLALA CENY ZA SONC!!! MOCINKY SE OMLOUVÁM ZA ZPOŽDĚNÍ!!! PRO ALEX JSEM BOHUŽEL NESEHNALA ŽÁDNÝ ROZVRH HODIN S CARMINEM GIOVANIZZEM ANI S KRIMINÁLKOU NEW YORK,TAKŽE JSEM JÍ MÍSTO TOHO VYROBILA DALŠÍ DIPLOMEK JAKO NÁHRADNÍ CENU (DOUFÁM ŽE JÍ TO NEBUDE VADIT)...TAK JO,TADY JE MÁTE:



CENY PRO SELENKU



1.DIPLOM





2.ROZVRH HODIN





3.SPECIÁL O MARY-KATE OLSEN



ZÁKLADNÍ INFORMACE

Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 22
Datum narození: 13. 06. 1986
Místo narození: Sherman Oaks, Kalifornie, USA
Znamení: Blíženci


Životopis


Zelenooká brunetka Mary-Kate se narodila 13 června 2 minuty po Ashley , svojí sestře - dvojčeti. Už jako devíti měsíční miminko hrála v seriálu Full House malou dcerku manželu Tannerových - Michelle Tanner. Patřily ji komediální a veselé scénky. Po ukončení Full House natáčela spolu se svojí sestrou Ashley jeden film za druhým. V 18.letech prodělala mentální anorexii a nastoupila zcela vyléčená na NewYorskou universitu






Filmografie

Jako herečka

2008 -The Wackness role: Union
2007 -Release the Hounds role: Tara Lindman
2007 -Risk role: Tara Lindman
2007 -Samantha Who? role: Natalie
2006 -Warholka (Factory Girl) role: Art Gallery Patron
2005 -"Tráva" ("Weeds") role: Tara Lindman
2005 -Toy Mountain Christmas Special
2004 -Jeden den v New Yorku (New York Minute) role: Roxy Ryan
2004 -Toy Mountain Christmas Special
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role: Future Angel
2003 -Výzva (TV) (The Challenge) role: Shane Dalton
2002 -První jízda (Getting There) role: Kylie Hunter
2002 -Larrypalooza role: Riley Carlson
2002 -Sweet 16 role: Riley Carlson
2002 -The Flat Tire role: Riley Carlson
2002 -The Volunteer role: Riley Carlson
2002 -Waiting for Gibson role: Riley Carlson
2002 -Výlet do Říma (When In Rome) role: Charli
2001 -Sestry na Bahamách (Holiday in the Sun) role: Madison Stewart
2001 -Mary-Kate and Ashley in Action! role: Mary-Kate / ...
2001 -Tak málo času (TV seriál) (So Little Time) role: Riley Carlson
2001 -Sestry v Londýně (Winning London) role: Chloe Lawrence
2000 -Sestry v akci (Our Lips Are Sealed) role: Maddie Parker / Maddy Turtleby / Karla Frauenfelder
1999 -Výlet do Paříže (Passport to Paris) role: Melanie 'Mel' Porter
1999 -Gólová výměna (Switching Goals) role: Samantha 'Sam' Stanton
1998 -Táta z plakátu (Billboard Dad) role: Tess Tyler
1998 -Dvě z jednoho těsta (TV seriál) (Two of a Kind) role: Mary-Kate Burke
1996 -Sedmé nebe (7th Heaven) role: Carol Murphy
1995 -Malé dohazovačky (It Takes Two) role: Amanda Lemmon / Alyssa Callaway
1994 -Jak byl dobyt západ (TV) (How the West Was Fun) role: Susie Martin
1994 -Malí uličníci (The Little Rascals) role: Twin #2
1993 -Měsíční kámen (Double, Double, Toil and Trouble) role: Kelly Farmer / Young Aunt Sofia
1992 -"Hangin' with Mr. Cooper" role: Michelle Tanner
1992 -Jedeme k babičce (TV) (To Grandmother's House We Go) role: Sarah Thompson
1990 -ABC TGIF role: Michelle
1987 -Plný dům (TV seriál) (Full House) role: Michelle Elizabeth Tanner / ...







Jako producentka

2004 -Jeden den v New Yorku (New York Minute)
2003 -Výzva (TV) (The Challenge)
2002 -První jízda (Getting There)
2002 -Larrypalooza
2002 -Sweet 16
2002 -The Flat Tire
2002 -The Job
2002 -The Volunteer
2002 -Tough Cookie
2002 -Výlet do Říma (When In Rome)
2001 -Fashion Forward: Spring 2001
2001 -Sestry na Bahamách (Holiday in the Sun)
2001 -Mary-Kate and Ashley in Action!
2001 -Sestry v Londýně (Winning London)
2000 -Sestry v akci (Our Lips Are Sealed)
2000 -You're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance
1999 -Výlet do Paříže (Passport to Paris)
1999 -Gólová výměna (Switching Goals)
1999 -You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Fashion Party












CENY PRO MISUNU






1.DIPLOM








2.ROZVRH HODIN















3.SPECIÁL O ASHLEY TISDALE



ZÁKLADNÍ INFORMACE

Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 23
Datum narození: 2. 07. 1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak


Životopis

Ashley Tisdale se narodila 2.7.1985 ve West Deal, New Jersey. Je to úspěšná modelka, herečka a zpěvačka, která je ve znamení raka. Žije ve Spojených státech amerických.

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial ,High School Musical 2,High school musical 3, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě! Ale nezůstává jen u HSM. Kromě dabování pro Disney má i jiné filmové projekty jako They came from upstairs nebo Picture this!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA
Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said she said a Suddenly. V nejbližší době se můžeme těšit na druhé album!





Filmografie

jako herečka



2008 -Doin' Time in Suite 2330 role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Foiled Again role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role: Sharpay Evans
2008 -Let Us Entertain You role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Picture This (Picture This) role: Mandy Gilbert
2008 -Romancing the Phone role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role: Maddie Fitzpatrick
2007 -Bring It On: In It to Win It role: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Sharpay Evans
2007 -Sleepover Suite role:
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role: Sharpay Evans
2006 -Kisses and Basketball role: Maddie Fitzpatrick
2005 -The Suite Life of Zack and Cody role: Maddie Fitzpatrick / ...
2002 -Kim Possible role: Camille Leon
2002 -Still Standing role: Bonnie
2001 -Donnie Darko role: Kim, Dorky Girl
2001 -Nathan's Choice role: Stephanie
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role: Lead Blueberry Scout



Jako producentka


2008 -Picture This (Picture This)








2009


-2008
I want in all
2007
2007

















CENY PRO ALEX







1.DIPLOM







2.DIPLOM (NÁHRADNÍ CENA ZA ROZVRH HODIN)





CENA PRO K@TUL!NKU



1.DIPLOM










































































































Omluva,kterou si zasloužíte!

9. března 2009 v 16:17 | jani13

OMLUVA, KTEROU SI ZASLOUŽÍTE!

AHOJKY LIDIČKY, MOC SE VŠEM OMLOUVÁM ZA TO,ŽE JSEM TADY POSLEDNÍ DOBOU NEBYLA A NEPŘIDÁVALA ČLÁNKY. JE MI TO LÍTO,ALE TAŤKA CHODÍ NA VEJŠKU A TEĎ PRÁVĚ PÍŠE BAKALÁŘKU TAKŽE POTŘEBUJE BEJT NA COMPU CO NEJVÍC. A PROTO JSEM TEĎ NA COMPU FAKT HODNĚ MÁLO.NAVÍC MÁM TOHO DOST I VE ŠKOLE,TAKŽE DALŠÍ PROBLÉMEK. JAKO BUDU SE SNAŽIT VĚNOVAT BLOGU CO NEJVÍC,ALE URITĚ TO NEBUDE TAKOVÉ JAKO DŘÍV. CENY ZA SONC BUDU DĚLAT ASI O VÍKENDU,TAKŽE SI NEMYSLETE ŽE JSEM NA VÁS ZAPOMNĚLA! JĚŠTĚ JEDNOU DÍK ZA POCHOPENÍ.

P.S NEMAŽTE SI MĚ SBÉNKA PROSÍM PROSÍM!!!!




Vyhlášení SONC

1. března 2009 v 19:18 | jani13

VYHLÁŠENÍ SONC



1.MÍSTO:SELENKA...13 HLASŮ

A

MISUNA....13 HLASŮ



2.MÍSTO: ALEX....12 HLASŮ


3.MÍSTO: KATUL!NKA....6 HLASŮ



MOOOC VŠEM GRATULUJI. ODMĚNY DODÁM TAK KONCEM TOHOTO TÝDNE!